Bel ons direct op 0800 61 119.

Klantenverhaal: Rijschool Merelbeke

WIJ ZIJN IN DE WOLKEN

Telefonisch beter bereikbaar zijn, ook buiten de kantooruren. Dat was de uitdaging van Rijschool Merelbeke voor JSM Communications. Met hun groot aanbod aan rijopleidingen is het erg belangrijk om steeds bereikbaar te zijn. Ook wanneer de vaste lijnen eens niet bemand zijn. “Niets is vervelender dan een onbeantwoorde oproep of een koele stem van een antwoordapparaat” gaat directrice Chantal De Keuster verder. “Omdat we echt het verschil willen maken, niet alleen in onze rijopleidigen, maar ook in ons klantencontact zochten we een totaaloplossing voor onze telefoondiensten. Een passend antwoord én oplossing hebben we gevonden bij JSM Communications.

Eenvoudig, snel en doeltreffend

Omdat ons tweede kantoor in Gent niet constant wordt bemand zochten we een oplossing voor ons telefonisch onthaal. Door de onbeantwoorde oproepen verloren we klanten omdat we niet meteen op hun oproepen konden antwoorden. We waren op zoek naar een eenvoudige manier om onze telefoons automatisch te kunnen doorschakelen zodat elke oproep gehoord kan worden. Na een uitgebreid gesprek waar al onze noden en wensen besproken werden was het voor JSM Communications meteen erg duidelijk: jullie hebben een Cloud Voice Over IP-oplossing nodig.

Een welkom gevoel vanaf het eerste contact

“Op maat van de wensen van de opdrachtgever hebben we in samenspraak met hen de juiste functionaliteiten en schema’s bepaald.” zegt Brent van JSM Communications. “Zo konden we hen snel volledige telefonische beschikbaarheid garanderen op beide kantoren. Dankzij ons flexibel systeem kan men met enkele klikken eenvoudig en snel zelf wijzigingen aanbrengen. Zo kunnen ze hun klanten vanaf het eerste contact hun verregaande service aanbieden waarvoor ze zo gekend zijn. Wij zijn alvast in de wolken met deze VOIP-oplossing want onze klanten staan niet langer in de kou als ze ons bellen.

Samen richting beste verbinding

Beter bereikbaar zijn stopt echter niet bij een VOIP-oplossing. Als onafhankelijke makelaar heeft JSM Communications nagedacht over het volledige mobiele dossier van Rijschool Merelebeke. Zo zijn we samen tot de beste en snelste verbinding gekomen. “Dankzij de JSM Business Club worden we steeds ondersteund bij problemen en vragen. Deze proactieve opvolging kunnen we alleen maar toejuichen. Zo worden we maximaal ontzorgd en besparen we tijd en geld. Onze telecom is in elk geval in de beste handen bij JSM Communications” beaamt mevr. De Keuster.

Is VOIP iets voor jouw bedrijf?