Bel ons direct op 0800 61 119.

lead campagne

BRENG ONS IN CONTACT EN ONTVANG PUNTEN OP BELONINGs-MAKELAARS

Ben je op zoek naar een slimme manier om extra beloningen te verdienen? Dan is Belonings-Makelaars.be precies wat je nodig hebt! Als een platform van De Makelaars, bieden we jou de kans om punten te verzamelen door potentiële nieuwe klantencontacten aan te brengen. En het beste van alles? Deze punten kunnen worden ingewisseld voor een breed scala aan meer dan 150.000 producten en diensten!

Hoe werkt het?

  1. Meld je aan: Vul het onderstaande formulier in om deel te nemen aan onze actie. Zo krijg je direct toegang tot ons platform.
  2. Verwijs anderen: Breng ons in contact met andere bedrijven die geïnteresseerd zijn in het vergelijken van telecom-, energie- en/of verzekeringsdiensten. Zodra we een afspraak kunnen maken met deze potentiële klanten, belonen we jou met maar liefst 4.000 punten op Belonings-Makelaars!
  3. Verzilver je punten: Zodra de doorgestuurde contactinformatie is gevalideerd en een afspraak is ingeboekt, worden de punten aan jouw account toegekend. Je kunt ze gebruiken om geweldige geschenken te kiezen uit ons uitgebreide assortiment.
  4. Nieuw bij Belonings-Makelaars.be? Geen probleem! Na validatie van het formulier ontvang je meteen een uitnodiging om een login aan te maken.

Wacht niet langer! Doe mee met Belonings-Makelaars.be en laat je beloningen groeien terwijl je anderen helpt. 🎁✨

 

BEDANKT OM ONS AAN TE BEVELEN!

voorwaarden VAN DEZE LEAD CAMPAGNE

We houden niet van kleine lettertjes! Deze campagne is bedoeld als een oprechte bedanking omdat je ons positief wenst aan te bevelen bij een ander bedrijf. De contacten die je doorgeeft zullen binnen de 5 werkdagen gecontacteerd worden door één van onze Makelaars. Indien we onze diensten mogen voorstellen (digitaal of fysiek) is dat voor ons voldoende. Er zijn geen vereisten voor type bedrijf, grootte of ondernemingsvorm. Er is eveneens geen aankoop- of enige andere verplichting gekoppeld aan deze actie. Raad ons actief aan bij een ander bedrijf en wij belonen jou daarvoor! In ruil voor 1 positieve doorverwijzing krijg je een beloning twv 4000 punten op het platform van Belonings-Makelaars.be.  De Makelaars behoudt zich het recht de campagne ten allen tijde te stoppen en/of deelname aan de actie te weigeren. 

Bedankt om jouw tevredenheid over onze dienstverlening om te zetten in een positieve referentie!