Bel ons direct op 0800 61 119.

Klantenverhaal: Masschelein

Masschelein BVBA is al meer dan dertig jaar actief in de verkoop en het onderhoud van tuinbouwmachines en staat garant voor kwaliteit en service. Helaas konden ze dit niet terugvinden in hun telecomproducten, wat leidde tot frustraties. JSM Communicaties ontfermde zich over de situatie en bewees dat het gras soms toch groener is aan de overkant.

Masschelein BVBA is gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van tuinbouwmachines. Zowel particulieren kunnen hier terecht, maar ook tuinaannemers, gemeentebesturen en heel wat uitbaters van golfterreinen behoren tot hun klantenbestand. De focus wordt steeds gelegd op kwaliteit en service, met de keuze voor het verdelen van gerenommeerde fabrikanten van machines.

Kwaliteit primeert

Op het moment van ontmoeting, broeiden er heel wat ergernissen in de firma over de vaste telefonie. De kwaliteit voldeed allerminst, waardoor ze hun huidig systeem liever kwijt dan rijk waren. Een extra pigment voor onze JSM medewerker: er was een deadline voorop geplaatst door de opening van het nieuwe gebouw. Challenge accepted!

Net als Masschelein dragen wij prijs-kwaliteit hoog in het vaandel bij het uitwerken van een voorstel. Zo boden we een veel hoogwaardiger VOIP-systeem aan met betere toestellen en daar bovenop een all-in support. De efficiëntie en gemoedsrust die een kwalitatieve oplossing met de juiste ondersteuning brengt, maakt het de investering zeker waard.

Spannende timing

Het nieuwe systeem moest up and running zijn met de opening van het nieuwe gebouw. Sowieso beloofde het al een spannende timing te worden en daar bovenop kregen we te maken met extra vertragingen en installatieproblemen op de reeds aangevraagde Telenet-verbinding. JSM hielp om de aandacht in dit dossier hoog te houden, zodat we konden bijdragen aan een vlotte en geslaagde opening.

Zoek je ook net zoals Masschelein een telecom-partner voor jouw nieuwe bedrijfsgebouw?