Bel ons direct op 0800 61 119.

Klantenverhaal: Lindd

JSM Communications vindt het belangrijk om de vinger aan de pols te houden bij onze klanten, zodat we kunnen ingrijpen in hun telecomdossier wanneer nodig. Op die manier investeren we in een langdurige samenwerking, niet toevallig ook een van de kernwaarden van Lindd bvba. Een herkenbaar verhaal van een jonge KMO waar wij graag meedenken naar de oplossing.

Lindd bvba is een jong en dynamisch bedrijf met de bedrijfsactiviteiten in de naam verwerkt: Logistieke Internationale Dringende Dienstverlening. Hun core business bestaat zowel uit opslag, overslag als transport voor derden, met specialisatie in gekoeld transport. Dankzij een kwalitatieve dienstverlening in combinatie met een evenwichtige prijszetting, weet Lindd het vertrouwen te behouden. Zo zijn alle klanten sinds de oprichting in 2008 tot op heden nog steeds in het bestand actief.

JSM Communications - Lindd

Mobiele telefonie

Het initiële contact met JSM Communications dateert reeds van 2016. We konden hier een besparing op hun mobiele telefonie realiseren door om te schakelen van Orange naar Base voor ongeveer 30 telefoonnummers. Ondertussen werd dit contract verlengd waarop ze konden genieten van een extra creditnota van Base. Op regelmatige basis ondergaat dit dossier een update, voor het toevoegen van nieuwe nummers of om andere wijzigingen aan te brengen.
Sinds 2015 beschikt Lindd over een magazijn van 1000 m², wat wordt gebruikt om goederen van het klantenbestand te stockeren of om op te delen voor verdere distributie. We kregen de vraag om hier een vaste telefonie omgeving op te zetten, wat niet evident was gezien de oppervlakte. Toch konden we er een Hexios VoIP voorstel uitwerken, waar de klant nu reeds meerdere jaren tevreden over is.

Langdurige samenwerking

Door de jaren heen is deze klant enorm gegroeid. Dankzij onze continue opvolging kunnen we de telecomproducten mee laten evolueren zodat dit correct afgestemd blijft op hun behoeften. Zo hebben we een langdurige samenwerking opgebouwd en kunnen ze bij JSM Communications terecht voor alle telecomvragen en problemen.

Template-blogbericht

Andere blogposts