Bel ons direct op 0800 61 119.

Klantenverhaal: Groep Ubuntu

Groep Ubuntu is een sociale netwerkorganisatie en gaat voor haar klanten nét die stap verder. Ze verleggen de standaard voor kwetsbare mensen en gezinnen. Ze gaan voor niets minder dan hun eigen gewaardeerde plek in de samenleving. Activiteiten, dienstverlening en werkplekken creëren ze zowel voor mensen met een (vermoeden van) beperking als voor zij die verder van de arbeidsmarkt staan.

Ubuntu

De uitdaging bij deze klant was dat ze tot op vandaag werkten met een trage, verouderde en dure VPN verbinding tussen hun sites, waar ze wilden van af stappen. De klant beschikt over een 30 tal sites die 1 geheel vormden. Uitdaging is op elke site prijs-kwaliteit de beste verbinding voorzien, rekening houdend met de technische beschikbaarheid. Wij zijn hiervoor als makelaar de ideale partner voor de klant gezien wij met nagenoeg elke operator binnen België samenwerken en dus prijs-kwaliteit volgens de verschillende locaties de beste oplossing konden aanbieden.

We deden dit door alle sites technische checks uit te voeren om de mogelijkheden per site te bekijken. Voor sommige sites werkten we een voorstel over glasvezel uit, voor andere sites dan weer een voorstel over coax. Indien geen van beide beschikbaar was, kozen we voor de verouderde VDSL (koper)bekabeling.

Resultaat is dat de klant tevreden is omdat we hier voor elke site de best mogelijke oplossing voorzien hebben, volgens de technische mogelijkheden.
Dat is dan ook het voordeel om met Telecom-Makelaars samen te werken: je krijgt een onafhankelijk advies waardoor we voor iedere klant een voorstel volledig op maat kunnen opmaken.

Twijfel jij ook of je huidige producten moderner, beter of efficiënter kunnen? Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze Telecom-Makelaars, wij maken graag voor jou een analyse op!

Kan uw telecomdossier ook een upgrade gebruiken?