Bel ons direct op 0800 61 119.

Klantenverhaal: Develtere

Als groeiend bedrijf is de kans groot dat uw lopende telecomcontracten toe zijn aan een grondige analyse. JSM Communications nam het dossier van Chauffage Develtere onder de loep en zorgde voor een waterdichte oplossing.

Chauffage Develtere installeert én implementeert verwarmings-, klimaatbeheersings- en sanitaire systemen. Hoewel de main focus op de B2B markt ligt, kan je hier ook als particuliere klant terecht. Zo bieden ze een totaaloplossing aan voor iedereen.

Opvolging verbruik

Door sterke groei en enkele personeelswijzigingen binnen het bedrijf, was het een uitgelezen kans voor JSM Communications om langs gaan voor een analyse van het telecomdossier. Omdat JSM steeds het totaal plaatje bekijkt, ontdekten we ook enkele mooie opportuniteiten op de vaste telefonie. Omdat er intern bij Develtere niemand echt maandelijks de telecomfacturen analysert, monitoren wij periodiek het verbruiksgedrag van de werknemers en blijft de klant doorheen de contractperiode altijd op de meest recente en correcte tarieven werken.

Na aanpassing en wijziging van mobiele operator werd door de oude operator een verbrekingsvergoeding aangerekend. Dankzij de deskundige hulp van JSM kon achterhaald worden dat de vorige telecompartner echter zonder goedkeuring van Develtere de lopende contracten zelf had verlengd. Ook zoiets kan bewust of onbewust gebeuren. In dit gebeurde dit niet rechtmatig en konden we de verbrekingsvergoeding volledig teniet doen.

Stabiele telecomfacturen

Onze service liet de klant niet onbetuigd, waardoor hij instapte in de JSM Business Club. Nu is hij nog meer verzekerd van proactieve opvolging, meermaals doorheen het jaar. Periodiek toetsen we het verbruik van de medewerkers af en kunnen we snel ingrijpen waar nodig. Op deze manier blijven grote verrassingen achterwege en houden we de telecomfacturen stabiel.

Tijdens een van deze contacten met de klant, verwoordde deze het volgende compliment: “Wat hebben jullie een prachtige backbone, een wereld van verschil met onze vroegere telecompartner.” Deze feedback bevestigt het vertrouwen in onze aanpak, bedankt!

Kunnen we net zoals bij Develtere ook iets voor jouw bedrijf betekenen?