Bel ons direct op 0800 61 119.

Zorgeloos Zakendoen met De Makelaars: Uitbreiding van onze service voor telecom,
energie en verzekeringen

We hebben opwindend nieuws te delen! Ons vertrouwde service-aanbod, voorheen bekend als de “Business Club”, heeft een nieuwe naam gekregen: “Zorgeloos Zakendoen.” Deze verandering markeert onze migratie naar de overkoepelende organisatie De Makelaars. Maar wees gerust, hoewel we een nieuwe naam hebben, blijft onze toewijding aan hoogwaardige service onveranderd. Sterker nog, deze overgang opent de deur naar nog meer mogelijkheden!

Dezelfde toewijding aan service

Met “Zorgeloos Zakendoen” blijven onze Telecom-Makelaars zich onverminderd inzetten voor jou. Gedurende het hele jaar zullen we jouw telecomzorgen nauwlettend volgen, periodiek je facturen controleren op fouten en kansen identificeren om ze voordeliger te maken. Ons toegewijde backoffice team staat altijd paraat om al jouw vragen en problemen aan te pakken, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw eigen business.

Wat bieden we nog meer?

Dankzij onze uitbreiding naar De Makelaars breiden we ons serviceaanbod uit. Naast telecom kunnen klanten nu ook profiteren van de expertise van Energie- en Verzekerings-Makelaars. Dit betekent dat je nu een zorgeloze benadering kunt kiezen voor niet alleen jouw telecomkosten, maar ook jouw energiekosten en verzekeringen.

Wil je meer weten over onze uitgebreide dienstverlening? Klik op de onderstaande links voor gedetailleerde informatie:

Het is tijd om je te richten op wat er echt toe doet – jouw business. Kies voor Zorgeloos Zakendoen met De Makelaars en laat ons je ondersteunen op het gebied van telecom, energie en verzekeringen. We kijken ernaar uit om samen met jou te groeien!

 

Nieuwsgierig hoe het voelt om zorgeloos zaken te doen? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Meer weten over onze verschillende mogelijkheden?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *