Bel ons direct op 0800 61 119.

Starlink: Dé oplossing voor jouw bedrijf?

De schotel van Starlink zoekt constant naar de dichtstbijzijnde satelliet om verbinding mee te maken. Vervolgens wordt het internetsignaal opgevangen door de schotel en via een kabel omgezet naar een adapter. Deze adapter voorziet de satelliet van stroom en stuurt het internetsignaal door naar een router. 

Til jouw online ervaring naar een hoger niveau

Met Starlink geniet je van een uitgebreide dekking. Het systeem maakt gebruik van een constellatie van satellieten die over de hele wereld draaien. Hierdoor is het mogelijk om verbinding te maken, zelfs op afgelegen plekken waar traditioneel internet niet beschikbaar is. Je hoeft je geen zorgen te maken over gebrek aan bekabeling in de straat, waar je ook bent.

Ten tweede biedt Starlink hoge downloadsnelheden. Dit betekent dat je bestanden snel kunt downloaden, video’s kunt streamen zonder buffering en zonder onderbrekingen kunt gamen. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde technologieën om deze hoge snelheden te kunnen bieden, zodat je altijd kunt genieten van een vloeiende en snelle internetervaring.

Nieuwsgierig of Starlink van toepassing kan zijn voor jouw bedrijf? Contacteer ons voor een vrijblijvende analyse van jouw diensten!

Meer weten over onze verschillende mogelijkheden?