Bel ons direct op 0800 61 119.

Jouw telecomdiensten in één pakket

Volgens het Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecommunicatie (BIPT), worden telecompakketten steeds populairder. Of dit wel voordelig is én welk pakket het best bij jouw bedrijf past, doet Telecom-Makelaars graag voor jou uit de doeken. 

Praktisch, maar ook voordeliger?

Niet enkel voor particuliere klanten, maar ook voor bedrijven bieden verschillende operatoren de mogelijkheid aan om te kiezen voor een combinatieoplossing. Hierbij worden verschillende componenten onder één abonnement aangeboden. Deze kunnen vaste telefonie omvatten, mobiele telefonie, digitale televisie en internet.
Het voordeel? Al jouw diensten zitten bij eenzelfde operator, waardoor jouw bedrijf slechts
1 factuur dient te betalen. De valkuil hier is dat er weinig tot nooit tussendoor vergeleken wordt met andere telecomoplossingen. Dit is iets wat onze Telecom-Makelaars steeds ten harte nemen, om te zorgen dat jouw telecomdossier steeds up-to-date is!  

Oplossing op maat van jouw bedrijf

Als onafhankelijke Telecom-Makelaar bieden we jou de mogelijkheid om te kiezen tussen mogelijke combinatieoplossingen, bij verschillende operatoren:


Kies je voor Telenet, dan kies je voor ‘Klik’! Standaard is hier een internetverbinding mét 4G back-up inbegrepen, samen met onbeperkt nationaal bellen. Afhankelijk van het gewenste aantal simkaarten en hun tariefplan, wordt de maandelijkse prijs bepaald. Meer lezen over de verdere mogelijke opties voor jouw Klik-bundel kan hierProximus biedt voor KMO’s een combinatieoplossing aan onder de naam ‘Business Flex’. Hierin zijn verschillende mogelijkheden, gebaseerd op de gewenste telecomproducten. Een overzicht vind je hier.

Daarnaast is er ook de optie ‘Enterprise Pack Together’ voor corporate-klanten. Dit is een bundel waarbij internet gecombineerd wordt met ofwel mobiele -, vaste telefonie, of met beiden. De verschillende mogelijkheden kan je hier raadplegen.


Bij Orange kan je opteren voor ‘Shape & Fix Basic’. In deze oplossing wordt er één combinatie gemaakt van jouw internet, digitale televisie, vaste- én mobiele telefonie. Ook hier zijn er verdere opties mogelijk die je hier kan raadplegen. 

 

Benieuwd of een combinatieoplossing voor jouw bedrijf voordelig is? Onze Telecom-Makelaars zoeken het graag voor je uit! 

Meer weten over onze verschillende mogelijkheden?