Bel ons direct op 0800 61 119.

Waarom kiezen voor dedicated fiber voor jouw bedrijf?

In een tijd waarin bedrijfsprocessen steeds meer afhankelijk zijn van de cloud en data van cruciaal belang is voor een soepele bedrijfsvoering, is een solide infrastructuur van essentieel belang. Voor organisaties die streven naar betrouwbaarheid, stabiliteit en groeimogelijkheden, is dedicated glasvezel de optimale keuze. In deze blogpost zetten we enkele overtuigende voordelen op een rij waarom dedicated glasvezel de ideale oplossing is voor uw bedrijf, volgens onze Partner Eurofiber.

Dedicated fiber

In tegenstelling tot verouderde koper- en coaxkabels, die oorspronkelijk ontworpen waren voor telefoon, radio en televisie, biedt glasvezel onbeperkte capaciteit en groeit het netwerk gestaag. Eurofiber, met meer dan 70.000 kilometer glasvezel, garandeert uitgebreide dekking in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Dit open netwerk biedt klanten maximale keuzevrijheid en flexibiliteit.

Eurofiber, gespecialiseerd in glasvezelaanleg voor de zakelijke markt, heeft geavanceerde technologie ontwikkeld voor lasverbindingen met minimaal vermogensverlies. Met een fijnmazig netwerk in eigen beheer, bieden zij optimale kwaliteit, hoge snelheden en minimale verstoringen. In tegenstelling tot andere oplossingen zoals ‘Fiber to the home’, waarbij capaciteit niet gegarandeerd is, biedt hun dedicated glasvezel een betrouwbare en snelle dataverbinding met een symmetrische bandbreedte.

Eurofiber over hun dedicated fiber

Binnen hun serviceovereenkomst verhelpen zij eventuele storingen op de glasvezelkabel binnen 8 uur. Gemiddeld genomen lossen ze problemen zelfs al binnen 5 uur op. Met slim onderhoud, dat gepland wordt tussen 00.00 en 6.00 uur van maandag tot en met vrijdag, minimaliseren ze zo de impact op jouw dataverkeer.

Met de toenemende afhankelijkheid van de cloud voor online applicaties, dataverkeer en dataopslag, is de behoefte aan een grotere bandbreedte onvermijdelijk. Dedicated glasvezel van Eurofiber biedt hoogwaardig, stabiel en ongedeeld dataverkeer, waardoor het de ideale keuze is voor bedrijven waar connectiviteit van cruciaal belang is voor de bedrijfsvoering.

Investeer in de toekomst met dedicated glasvezel en vertrouw op Eurofiber voor een betrouwbare en hoogwaardige infrastructuur voor uw bedrijf.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen in uw groeiende behoefte aan connectiviteit!

Meer weten over onze verschillende mogelijkheden?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *